Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η στοιχηματική εταιρία Betway χορηγός της Γουέστ Χαμ

Posted by Betman on 15:50

Η Betway υπέγραψε χορηγία πολλών εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας με την Γουέστ Χαμ, ομάδα που αγωνίζεται στην Αγγλική Premier League. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε 15 εκατ. λίρες Αγγλίας για να γίνει ο κύριος χορηγός της Γουέστ Χαμ για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Η χορηγία θα ισχύει μέχρι και την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018.

Με την συμφωνία αυτή, η Betway θα αναγράφεται ως χορηγός στις φανέλες της Γουέστ Χαμ. Επίσης απέκτησε δικαίωμα να αναγράφει το όνομα της στην Δυτική Πτέρυγα του σταδίου της ομάδας, το Boleyn Ground.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας είναι άμεση και ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα αναγράφεται το όνομα της Betway στις φανέλες της ομάδας ήταν ο αγώνας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο υπεύθυνος για την προβολή της ομάδας στα μέσα, ανακοίνωσε πως αυτό το συμβόλαιο με την Betway αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την στοιχηματική εταιρεία. Εξήγησε πως η Betway, σε προηγούμενο χρόνο δεν υπέγραφε χορηγίες με ποδοσφαιρικές ομάδες, γιατί «κυνηγούσε» φανέλες με μεγάλο χρόνο προβολής για χορηγία.

H Betway χτίζει σιγά σιγά την προβολή της στην Βρετανία. Πέρσι χορήγησε αγώνα μποξ στο Γουέμπλεϊ. Ήταν η πρώτη μεγάλη χορηγία της. Στο παρελθόν η Betway χορήγησε αρκετούς αγώνες με ιππόδρομο. Στη συνέχεια αυτή η συμφωνία με την Γουέστ Χαμ αποτελεί την πρώτη χορηγία στο ποδόσφαιρο.

Ο γενικός διευθυντής της στοιχηματικής εταιρείας δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένοι για την συμφωνία με την Γουέστ Χαμ, η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόταν στην 8η θέση της Premier League.

Συνέχισε λέγοντας πως, η Barclays Premier League είναι παγκοσμίως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα το ποδόσφαιρο είναι συνώνυμο με τον στοιχηματισμό και τον ενθουσιασμό. Ως αποτέλεσμα, είναι ακριβώς ότι χρειάζεται η αναπτυσσόμενη εταιρεία τους.

Η Γουέστ Χαμ έψαχνε αντικαταστάτη του κύριου χορηγού της από τα μέσα Γενάρη, όταν και η Alpari (χρηματιστηριακή εταιρεία) κατέρρευσε λόγω αλλαγών σε οικονομικές συνθήκες, οι οποίες της επέφεραν σοβαρές απώλειες.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες