Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Φυλακίστηκε επαγγελματίας παίκτης πόκερ για απάτη εκατομμυρίων

Posted by Betman on 19:33

Το 2011 ξέσπασε σάλος στην διεθνή κοινότητα του πόκερ όταν ο βετεράνος των high stakes, jarma-dharma ενοχοποίησε τον τότε επαγγελματία του 888.com, Darren "Dooschcom" Woods για απάτη μέσω πολλαπλών λογαριασμών και ξέπλυμα χρήματος.

Αρχικά επαγγελματίες όπως οι Ike Haxton, Dan Cates και Cole South είχαν προχωρήσει σε δηλώσεις στήριξης προς τον Woods λέγοντας πως τα υπάρχοντα στοιχεία δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τις παραπάνω κατηγορίες, ωστόσο όσο η έρευνα προχωρούσε περισσότερα στοιχεία ερχόντουσαν στην επιφάνεια που έκαναν πλέον την ενοχή του Woods κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Η δίκη πάγωσε για περίπου 2 χρόνια, μέχρι να συγκεντρωθούν τα παραπάνω στοιχεία τα οποία μπορούσαν να καταδικάσουν τον Woods για πολλαπλούς λογαριασμούς και εξαπάτηση άλλων παικτών που του χάρισαν τεράστια χρηματικά ποσά.

Ενώ το μεγαλύτερο διάστημα ο Woods δεν αποδεχόταν την ενοχή του πριν από περίπου ένα χρόνο δήλωσε ένοχος και παραδέχτηκε πως έπαιζε στο ίδιο παιχνίδι, ως δυο διαφορετικοί παίκτες δημιουργώντας έτσι μεγάλο πλεονέκτημα στον εαυτό του.

Χρειάστηκε να περάσουν 3 χρόνια και να γίνουν αρκετές έρευνες μέχρι το δικαστήριο να αποδείξει την ενοχή του και να τον καταδικάσει σε 15 μήνες φυλάκιση και να απαιτήσει την καταβολή $1.500.000, τα οποία αν δεν τα δώσει ο Woods μέσα σε 6 μήνες θα του στοιχίσουν ακόμη 6 χρόνια στην φυλακή.

Πολλοί ήταν οι επαγγελματίες των high stakes που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν πως είχαν πέσει θύματα του Woods.

Αφού τον περασμένο Οκτώβριο παραδέχτηκε 9 από τις κατηγορίες που τον βάραιναν το δικαστήριο του επέβαλε την παραπάνω ποινή. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Woods στο διάστημα που διέπραττε τα αδικήματα έβγαλε πολύ περισσότερα χρήματα ωστόσο εκείνος υποστηρίζει πως το θύμα είναι ο ίδιος.

Η δικαιολογία που προέβαλε ήταν πως πολλοί παίκτες του είχαν κάνει το ίδιο στο παρελθόν και κανείς από αυτούς δεν τιμωρήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο που δρούσε ο Woods.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες