Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η EGBA ζητά παρέμβαση της Κομισιόν μετά τις δηλώσεις Ζίγκλερ

Posted by Betman on 17:56

Ο Maarten Haijer γενικός γραμματέας της EGBA, ένωσης των εταιριών, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να παρέμβει στην Ελλάδα, αναφερόμενος σε μία κατάσταση που ο ίδιος αποκάλεσε «ασυνεπή και χωρίς ελπίδα».

Το σχόλιο του Haijer’s ήρθε ύστερα από τις ανακοινώσεις του γενικού διευθυντή του ΟΠΑΠ Kamil Ziegler, ότι τα απογοητευτικά αποτελέσματα του καλοκαιριού για την εταιρία οφείλονται στις «αντίξοες συνθήκες» που δημιούργησαν οι 24 διαδικτυακές εταιρίες παιγνίων που λειτουργούν στην Ελλάδα, οι οποίες ακόμα δεν είναι πλήρως αδειοδοτημένες. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι αυτές οι εταιρίες λειτουργούν σε μία «πολύ γκρίζα ζώνη»  κάτι που οδηγεί απευθείας στην υπολειτουργία της διαδικτυακής στοιχηματικής πλατφόρμας του ΟΠΑΠ.

Ο Haijer κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να παγώσει όλες τις διαδικασίες στην Ελλάδα, μέχρι να διασφαλιστεί ότι η χώρα μας συμμορφώνεται με τους βασικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Από την άλλη μεριά ο Teemu Lehtinen που είναι ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα πολιτικής παιγνίων, δήλωσε ότι το ρυθμιστικό πλαίσιο που λειτουργεί στην Ελλάδα δικαιολογεί την ύπαρξη των 24 εταιριών και η παρουσία τους στην αγορά είναι καθόλα νόμιμη, καθώς υπόκεινται και στις νόμιμες υποχρεώσεις, αλλά και στους κανόνες αδειοδότησης της χώρας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στη συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, που υπογράφηκε όταν εξαγοράστηκε από την Emma Delta, συμπεριλαμβάνονται διαδικτυακά δικαιώματα σε όλα τα μονοπωλιακά προϊόντα που έχουν σαν έδρα τη χώρα, εκτός από το στοίχημα σε αθλητικά γεγονότα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απείλησε για άλλη μια φορά φέτος την Ελλάδα ότι θα προχωρήσει στο πάγωμα των διαδικασιών εάν δεν κάνει καμία πρόοδο στο θέμα τις έκδοσης αδειών στους διαδικτυακούς στοιχηματικούς πράκτορες.

O Lehtinen τόνισε ακόμα πως είναι ξεκάθαρο ότι το παρόν ανταγωνιστικό σύστημα λειτουργεί για τη χώρα, καθώς αυτές οι 24 εταιρίες πλήρωσαν σε φόρους πάνω από 40 εκατομμύρια €.

Το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ συνεχώς αμφισβητείται από εταιρίες που πιστεύουν ότι δεν συμβαδίζει με τον Ευρωπαϊκό νόμο, αν και η ίδια η εταιρία επιμένει ότι δεν έχει τίποτα να διευκρινίσει όσον αφορά τα αποκλειστικά της δικαιώματα λειτουργίας στην ελληνική αγορά.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες