Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η ανεργία χτύπησε και τους επαγγελματίες παίκτες πόκερ

Posted by Betman on 00:00

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για αποχώρηση Viktor Blom και Gus Hansen από την ομάδα επαγγελματιών της Full Tilt κυριαρχούσαν σε όλα τα ποκερικά μέσα και έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να δώσει την δική της απάντηση.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα λοιπόν το poker-room αποφάσισε να μην ανανεώσει τα συμβόλαιο των δύο επαγγελματιών παικτών.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η χορηγία του Viktor Blom και του Gus Hansen έχει λήξει. Ευχόμαστε και στους δύο κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες».

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν από την πλευρά της Full Tilt στόχος της εταιρείας είναι να επικεντρωθεί στις εμπειρίες των παικτών της και να πάψει να έχει ως επίκεντρο τους επαγγελματίες παίκτες πόκερ.

Το τελευταίο διάστημα πάντως φαίνεται πως κάτι αλλάζει στον κόσμο του πόκερ μιας και οι συνεργασίες επαγγελματιών παικτών με Poker rooms σπάνε η μία μετά την άλλη.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα το partypoker αποφάσισε να τερματίσει τις σχέσεις του με τον δύο φορές πρωταθλητή του World Poker Tour, Marvin Rettenmaier. Πιο νωρίς, η Ultimate Poker είχε διακόψει την συνεργασία της με τους επαγγελματίες της και μεταξύ των παικτών που… έμειναν άνεργοι ήταν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα των τραπεζιών όπως οι: Brent Hanks, William Reynolds, Phil Collins, Jeremy Ausmus και Jason Somerville.

Και αν νομίζετε πως όλα αυτά μπορεί να οφείλονται στην μείωση των εσόδων των εταιρειών να σας ενημερώσουμε πως και η PokerStars δεν ανανέωσε φέτος σε πολλούς παίκτες το συμβόλαιό τους και εκτός ομάδας έμειναν ήδη οι: Marcel Luske, Alex Kravchenko, Joe Cada, Jose "Nacho" Barbero, Angel Guillen και Humberto Brenes.

Πολλοί από αυτούς δεν έχουν ανάγκη χορηγίες για να επιβιώσουν μιας και τα αποτελέσματά τους εξακολουθούν να είναι ικανοποιητικά. Τι γίνεται όμως με παίκτες όπως ο Gus Hansen που οι απώλειές τους είναι τεράστιες;

Πόσοι από αυτούς θα συνεχίσουν να είναι στα τραπέζια και να παίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τώρα που θα αναγκαστούν να τα πληρώνουν από την τσέπη τους; Και ποιο είναι το μέλλον των χορηγιών και των συνεργασιών στο online πόκερ;


πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες