Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τα σπαθένια και τα στημένα ...

Posted by Betman on 12:30

Υπάρχουν κώδικες που χαρακτηρίζουν τους στημένους αγώνες σε μια διοργάνωση η σε ένα πρωτάθλημα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι αγώνες που παρουσιάζουν ύποπτα αγωνιστικά φαινόμενα είναι στημένοι. Σήμερα η εξουσία στον έλεγχο των στημένων αγώνων έχει περάσει στην ΟΥΕΦΑ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και στη ΦΙΦΑ.

Οι οποίες συνεργάζονται με τις αστυνομικές αρχές και εισηγούνται σε ποια κατεύθυνση θα γίνουν οι έρευνες. Το δύσκολο όμως αρχίζει από τη στιγμή που ένας αγώνες υψηλού επιπέδου έχει στηθεί η εξαγοραστεί η το αποτέλεσμα αποτελεί προϊόν εκβιασμού ακόμα και διακρατικής συμφωνίας. Μπορεί αυτό το θέμα να ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές χωρίς να έχει προηγηθεί εισήγηση της ΟΥΕΦΑ η της ΦΙΦΑ; Θεωρητικά μπορεί , πρακτικά δεν γίνεται.

Αντίθετα μπορεί να συμβεί εύκολο το αντίθετο να υπάρχουν στοιχεία αλλά επειδή η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ δεν θα θέλουν να δοθεί δημοσιότητα να επέμβουν για συγκάλυψη. Άλλωστε θα είναι οδυνηρό για την εξουσία τους να δεχτούν τέτοιο πλήγμα δηλαδή να τους ξεφύγει στημένος αγώνας χωρίς να το γνωρίζουν. Μετά τα δύο ισχυρά πλήγματα που δέχτηκαν η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια ομοσπονδία με τις υποθέσεις Μότσι και Χόιτσερ ανέλαβαν δράση και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και από τότε δεν έχουν γίνει μεγάλα σκάνδαλα στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επειδή αν γινόταν θα το γνώριζαν οι δύο ομοσπονδίες που διαθέτουν ένα αλάθητο δίκτυο πληροφοριών, όπως ισχυρίζονται.

Προφανώς δεν συμφέρει να αποκαλυφθεί ένα σκάνδαλο για παράδειγμα στο Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-7 στους δύο ημιτελικούς του 2013 η το  Μπαγερν - Ρεάλ 0-4. Όπως δεν μπορεί να υπάρξει σκάνδαλο στο Βραζιλία-Γερμανία 1-7 η το Ολλανδία-Ισπανία 5-1 αν δεν το επιτρέψει η ΦΙΦΑ. Δεν είναι στημένοι οι συγκεκριμένοι αγώνες , απλώς είναι παράξενα τα αποτελέσματα. Τα επισημάνουμε επειδή το περσινό Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-7 έγινε με νόμιμο τον πρόεδρο της Μπάγερν και το φετινό συνολικό 0-5 με τη Ρεάλ έγινε με τον πρόεδρο της Μπάγερν στη φυλακή για φοροδιαφυγή μέσω , άραγε τι σόι, χρηματιστηρίου.

Σύμφωνα με τον κώδικα που χαρακτηρίζει τους στημένους αγώνες δεν μπορεί ποτέ να είναι στημένο το Ελλάδα-Κόστα Ρίκα αλλά κατά 99% ήταν στημένο το Ολλανδία-Κόστα Ρίκα από την ολλανδική ομάδα στο 1-0 τα πολλά και στο under η τα διπλανά τα λίγα. Και όποια στιγμή έκανε η Ολλανδία το 1-0 θα σταματούσε το σκορ. Δεν λέμε ότι αυτό συνέβη αλλά συγκρίνουμε τις δύο αναμετρήσεις από  πλευράς αξιοπιστίας. Φυσικά η ΦΙΦΑ μετά από ένα χρόνο μπορεί να ανακοινώσει ότι κάτι έγινε στα κόρνερ η στα πλάγια άουτ του αγώνα στο Ελλάδα-Κόστα Ρίκα σύμφωνα με τα πορίσματα της

Σε ότι αφορά το περιβόητο 7-1 της Γερμανίας υπάρχει ένα μεγάλο ενοχοποιητικό στοιχείο. Το σκορ είναι τόσο μεγάλο που δεν αφήνει υπόνοιες για στήσιμο, ένα 3-1 η ένα 3-0 όπως πχ στο Γαλλία-Βραζιλία το 1998 είναι πιο φυσιολογικό να είναι στημένο. Το καλύτερο στήσιμο όμως στους κώδικες του τζόγου είναι αυτό που μοιάζει για απίστευτο και αυτά  τα τέσσερα γκολ σε έξι λεπτά προβληματίζουν ιδιαίτερα χωρίς να σημαίνει ότι υπήρξε κάποια συμφωνία. Άλλωστε ένα αποτέλεσμα μπορεί να νοθευτεί με πολλούς τρόπους ακόμα και με΄λάθος πληροφόρηση για τις διαθέσεις της Γερμανίας την ώρα που στα εντός της Βραζιλίας υπήρχε μεγάλο ρήγμα.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο αγώνας στήθηκε η στον τελικό θα δοθούν αποδείξεις. Άλλωστε η Αργεντινή θέλει να το σηκώσει αλλά πρέπει να μην αναδειχτεί σε μεγάλο βαθμό ο Μέσι και αυτό είναι ένα πρόβλημα που φάνηκε σε όλο το Μουντιάλ, αλλά δεν φάνηκε όσο είχε δυνάμεις ο κατά πολλούς κορυφαίος , μαζί με τον Ρονάλντο, παίκτης στον κόσμο.

Η Αργεντινή των πολλών επιθετικών έφτασε στον τελικό παίζοντας αμυντικά με τον Μέσι πολλές φορές να απορεί για τις ενέργειες των συμπαικτών του. Όσο για τα ΜΜΕ το σλόγκαν από την αρχή είναι το ίδιο. Η Αργεντινή δεν έχει ομάδα , προχωράει με αντιποδόσφαιρο, τη μία με ήρωα  τον Ντι Μαρία, την άλλη με τον Μασεράνο και ήρωα στα ολλανδικά πέναλτι τον Ρομέρο.

Εντάξει τις κάναμε τις συγκρίσεις του Μαραντόνα με τον Πελέ αλλά πως μπορεί να συγκρίνεις το σημερινό ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με αυτό των δεκαετιών του 1970 και του 1980; Η θα μας πούνε ότι ήταν στημένο το Ολλανδία-Ισπανία στο 5-1 και  σπαθένιο το Ολλανδία-Κόστα Ρίκα 0-0 με τον γάτο γκολκίπερ Νάβας να τρώει ψάρια στην πλούσια ακτή της χώρα του την ώρα που έκαναν της εκτελέσεις τα ψύχραιμα ολλανδικά αστέρια; Αλήθεια πόσα πέναλτι εκτελέστηκαν στο Μουντιάλ και πόσα βγήκαν εκτός εστίας; 

πηγή  :  www.valuebet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We increased our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες