Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πόσο χρόνο θα περάσει στην φυλακή το "καρφί" της Black Friday;

Posted by Betman on 09:09

Ο Daniel Tzvetkoff είναι ένας από τους λιγότερο αγαπητούς ανθρώπους στην κοινότητα του πόκερ μιας και ήταν ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τις Αρχές των ΗΠΑ και από τις αποκαλύψεις που έκανε οδηγηθήκαμε στην Black Friday.

Ο Tzvetkoff αντιμετώπιζε μέχρι και 75 χρόνια φυλάκισης όταν πιάστηκε το 2010 στο Las Vegas για παράνομη επεξεργασία χρημάτων ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τότε, το παιδί θαύμα, πέρασε 4 μήνες σε ομοσπονδιακές φυλακές αλλά αποφάσισε να παραδώσει στις αρχές περισσότερα από 90.000 έγγραφα που είχαν σχέση με τις παράνομες ενέργειες των online εταιρειών και τελικά αποφυλακίστηκε.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην Νέα Υόρκη όπου δήλωσε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Σύμφωνα με όσα είχαν δημοσιευτεί, το “καρφί” της Black Friday όπως είναι πιο γνωστός, μετά την άψογη συνεργασία που είχε με τις αρχές θα πέρναγε ακόμη από 6 μέχρι 12 μήνες στην φυλακή αλλά πριν από λίγες ώρες ο δικηγόρος του αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό ο δαιμόνιος Tzvetkoff να μην ξαναπεράσει ούτε ώρα πίσω από τα κάγκελα.

“Για κάποιον που κατηγορείται πρώτη φορά και δεν έχει ξαναμπεί φυλακή, οι 4 και κάτι μήνες που πέρασε στο Μητροπολιτικό κέντρο κράτησης στο Μπρούκλιν είναι μια σκληρή και αυστηρή τιμωρία. Ακόμη και μια μέρα σε τέτοιου είδους συνθήκες θα ήταν πολύ σκληρή τιμωρία για κάποιον σαν τον κύριοTzvetkoff.’’

Η αλήθεια είναι πως ο Tzvetkoff μετά την σύλληψή του βρέθηκε σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο μιας και πριν γίνει το καρφί της Black Friday ήταν ένας από τα πιο αγαπητά παιδιά στην Αυστραλία με περιουσία που ξεπερνούσε τα $82.000.000, ένα σπίτι αξίας $27.000.000 και ένα γκαράζ γεμάτο Lamborghini και Ferrari.

Όλα τα χρήματά του προήλθαν από την πρωτοποριακή του εταιρεία "Intabill" η οποία στην ουσία επεξεργαζόταν χρηματικές συναλλαγές μεταξύ παικτών των ΗΠΑ και παράνομων οnline εταιρειών προκειμένου να μην φαίνεται στις τράπεζες πως τα χρήματα που άλλαζαν χέρια προερχόντουσαν από τυχερά παιχνίδια.

Ο μαγικός κόσμος του Tzvetkoff κατέρρευσε αρχικά το 2009 όταν εταιρείες online πόκερ τον κατηγόρησαν πως τους έκλεψε περίπου $100.000.000.

Η σύλληψή του έγινε ένα χρόνο αργότερα, το 2010 στο Las Vegas και τον Απρίλιο του 2011 ο Tzvetkoff είχε ανοίξει ήδη τα χαρτιά του στις αρχές και οδήγησε την βιομηχανία του πόκερ στην Black Friday.

Οι γονείς του Tzvetkoff που όλο αυτό το διάστημα είναι στο πλάι του και τον στηρίζουν έστειλαν επίσης ένα γράμμα στον δικαστή για τον 31χρονο πλέον γιο τους όπου ανέφεραν πως έχει ωριμάσει και τώρα είναι ένας «υπεύθυνος και ικανός νεαρός άνδρας» και ότι οι ενέργειες που οδήγησαν στη σύλληψή του ήταν ένα άμεσο αποτέλεσμα του γεγονότος πως ο ίδιος ήταν «νέος εκείνη την εποχή και είχε επηρεαστεί πολύ εύκολα από τους άλλους».

Το άλλοτε παιδί-θαύμα του διαδικτύου είναι ακόμη σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και εδώ και λίγο καιρό εργάζεται ως επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος για «μια αξιοσέβαστη οργάνωση» στην Αυστραλία, οπότε είναι πολύ πιθανό το αίτημα του δικηγόρου του να γίνει αποδεκτό και ο Tzvetkoff να μην ξαναβρεθεί πίσω από τα κάγκελα.


πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες