Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η σεζόν ξεκίνησε! Πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο διαδικτυακό στοίχημα

Posted by Betman on 13:54

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του Ιουλίου και το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είχαμε σημαντικές αλλαγές. Λόγω διακοπών, η ενημέρωση έμεινε λίγο πίσω, πάμε να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση για το πως έχουν τα πράγματα στο διαδικτυακό στοίχημα.

Καταρχάς είχαμε την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta και ακολούθησε η δημοσίευση της μαύρης λίστας της ΕΕΕΠ. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις προσταγές της Επιτροπής απαγορεύεται η συμμετοχή των παικτών στις εταιρείες της μαύρης λίστας και (θεωρητικά τουλάχιστον) προβλέπονται βαρύτατα πρόστιμα. Επίσης η λίστα διαβιβάστηκε στους παρόχους ίντερνετ και πλέον η πρόσβαση σε αρκετές εταιρείες έχει διακοπεί, ενώ ο κατάλογος παραδόθηκε και στην τράπεζα της Ελλάδος η οποία με τη σειρά της τη διαβίβασε στις τράπεζες.

Τι ισχύει για τις "24"εταιρείες που κατέχουν προσωρινή άδεια

Εξ' αρχής ήταν γνωστή η πρόθεση της ΕΕΕΠ να παραχωρήσει το αποκλειστικό μονοπώλιο στο διαδικτυακό στοίχημα στον ΟΠΑΠ μέχρι το 2020. Ωστόσο μετά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας από την πλευρά των εταιρειών ότι τελικά θα παραχωρηθούν άδειες. Η Επιτροπή κάλεσε σε ακρόαση όλες τις εταιρείες, ζήτησε να παραδώσουν τα .gr domain τους και να διευθετήσουν άμεσα όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με την απόδοση του προβλεπόμενου φόρου. Κατόπιν αρκετών συζητήσεων με τις εταιρείες, υπάρχει μία ταύτιση απόψεων ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα σύντομα. Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμούν ήδη αρκετά δικαστήρια (5) κατά του ΟΠΑΠ και της Ελληνικής Κυβέρνησης και προβλέπεται έκδοση των αποφάσεων μέχρι το τέλος του έτους (εφόσον δεν υπάρξει νέα αναβολή).

Πρόβλημα με τράπεζες; Χρήση ηλεκτρονικών πορτοφολιών (ewallets)

Όπως έγινε γνωστό σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, ήδη δημιουργήθηκε πρόβλημα (;) με αναλήψεις κεφαλαίων από εταιρείες που βρίσκονται στη blacklist. Όπως έχουμε ξανατονίσει καλό θα είναι να γίνεται χρήση ηλεκτρονικών πορτοφολιών (Skrill, Neteller) για τις διαδικτυακές συναλλαγές με εταιρείες τυχερών παιχνιδιών. Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρονικών πορτοφολιών (ewallets). Ενδεικτικά μπορείτε να ανατρέξετε σε ένα από τα άρθρα (ή να πληκτρολογήσετε τις σχετικές λέξεις-κλειδιά στο πεδίο της αναζήτησης στη σελίδα μας).

Συνοψίζοντας, το μέλλον του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα είναι μεν θολό, όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα παραχωρηθούν άδειες σε κάποιες εκ των "24" εταιρειών. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες εταιρείες που εξακολουθούν να λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, θεωρούμε ότι θα "βγάλουμε" άλλο ένα τρίμηνο. Ίσως πάμε αρκετά παραπέρα, αλλά πάντα τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Πάνω απ' όλα δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες