Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΟ συζητάει με ιδιωτική εταιρεία στοιχηματισμού!

Posted by Betman on 12:20

Σε συζητήσεις με ιδιωτική εταιρεία στοιχηματισμού που θα διαφημίζεται στις φανέλες της, βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνάντηση έγινε πρόσφατα και ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται αρκετά σοβαρά να παραχωρήσει τη φανέλα της ομάδας του στην συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται χρόνια στην Ελλάδα, έχει πάρει την σχετική άδεια, για τη νόμιμη λειτουργία της, ενώ είχε δημιουργήσει και αίσθηση με τηλεοπτική της διαφήμιση πριν από μερικούς μήνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δυο πλευρές έφερε κοντά στέλεχος που επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο του στοιχηματισμού εδώ και αρκετά χρόνια.

Η είδηση αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο θέμα που υπάρχει ανάμεσα στην Super League και τον ΟΠΑΠ, καθώς η λίγκα εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε τον έντονο προβληματισμό της σχετικά με την καθυστέρηση “υπογραφής συμβάσεων ανταποδοτικής διαφήμισης στις εμφανίσεις των ομάδων, καθώς αυτό είναι κρίσιμο, τόσο για τον προγραμματισμό, όσο και για τη βιωσιμότητα των ΠΑΕ-Μελών της Super League και ήδη υπάρχει σημαντική καθυστέρηση. Το Δ.Σ. εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η συμμετοχή των ΠΑΕ-Μελών της Super League στο «Πάμε Στοίχημα» χωρίς να υπάρχει ποσοστό ή εν γένει έσοδο για τις ομάδες (όπως ίσχυε επί δεκαετίες με το ΠΡΟ-ΠΟ) αντιβαίνει κάθε οικονομική λογική”.

Η Super League, μάλιστα, επιφυλάσσεται για νέα τοποθέτηση στις αμέσως προσεχείς ημέρες, σε περίπτωση που δεν υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το ελληνικό πρωτάθλημα, ονομάζεται επισήμως “Super League-ΟΠΑΠ” και έχει σαν κεντρικό χορηγό τον οργανισμό, που βρίσκεται στο στάδιο της (μερικής) ιδιωτικοποίησης.


Καταλαβαίνει κανείς ότι αν ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει για τη φανέλα του ιδιωτική εταιρεία στοιχηματισμού, έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την πολιτική της Super League. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η όποια συμφωνία ομάδας για διαφήμιση στη φανέλα της, είναι νόμιμη.

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, μπορεί να έρθει σε συμφωνία με όποια εταιρεία επιθυμεί, ωστόσο το ότι η Super League διεκδίκησε από πέρσι και πέτυχε συμβάσεις ανταποδοτικής διαφήμισης στις φανέλες, λειτούργησε προς όφελος των μικρών ΠΑΕ, που κατάφεραν να έχουν ένα έξτρα έσοδο.
Γενικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και οι εξελίξεις αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

πηγή  : sport24.gr

YΓ: Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται αλλά αν έχει βάση, προφανώς φωτογραφίζεται η Sportingbet.

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες