Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η Βουλγαρία εξέδωσε μαύρη λίστα με μη αδειοδοτημένες εταιρείες

Posted by Betman on 19:34

H Επιτροπή Παιγνίων της Βουλγαρίας εξέδωσε σήμερα μία μαύρη λίστα μη αδειοδοτημένων ιστοσελίδων, η οποία περιλαμβάνει σύνολο 20 παρόχους τυχερών παιχνιδιών. Αναμένεται να ακολουθήσει και νέα black list.

Κάποιες εκ των κορυφαίων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Bet365, Betfair και Ladbrokes δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δραστηριοποιούνται στη χώρα, ενώ η πρόσβαση στους παίκτες μπλοκάρεται υποχρεωτικά μετά το νόμο που ψηφίστηκε από τη βουλή της γειτονικής χώρας. Η Sportingbet προστέθηκε επίσης στη λίστα, παρότι εξαγοράσθηκε πρόσφατα από τις GVC Holdings και William Hill.

Ο χαρακτηρισμός της απόφασης ως "υποχρεωτικής" δίνει στην Επιτροπή τη δύναμη να επιβάλλει στους παροχείς ίντερνετ την άμεση φραγή των μη αδειοδοτημένων ιστοσελίδων, μετά την υπερψήφιση του νόμου το Μάρτιο του περασμένου έτους.

Εκείνη τη χρονική περίοδο, η απόφαση αναμενόταν ως προάγγελος της νομιμοποίησης του διαδικτυακού τζόγου μελλοντικά, με την ένωση των εταιρειών, BTAMOGI, να προβλέπει την έκδοση των αδειών έως τον Ιούλιο του 2012. Το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώθηκε από την κρατική Επιτροπή Παιγνίων, το σχέδιο υπερψηφίστηκε , όμως έκτοτε η Επιτροπή δεν παρείχε καμία περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με το εάν θα εφαρμοστεί η απόφαση ή όχι.

Σύμφωνα με τους όρους των κανονισμών, οι παροχείς υποχρεούτο να έχουν φυσική παρουσία στη χώρα και τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας μέσω της δραστηριοποίησης τους στην αγορά, ενώ η φορολογία 15% επί των μεικτών εσόδων προκάλεσε εξαρχής την έντονη διαμαρτυρία των εγχώριων και ξένων εταιρειών.

To Σχέδιο Νόμου για το διαδικτυακό τζόγο είχε επικυρωθεί το Μάρτιο του 2011 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ανέφερε ότι η απόφαση συμβαδίζει με το ευρωπαϊκό Δίκαιο και επιτρέπει τον ελεύθερο ανταγωνισμό σε μία κοινή ευρωπαϊκή αγορά.

Νωρίτερα εντός του τρέχοντος έτους, το υπουργείο Οικονομικών της χώρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Iβάν Ενιτσέροφ ως επικεφαλής της Επιτροπής Παιγνίων, ο οποίος αντικατέστησε τον Καλογιάν Κραστέφ που ηγείτο της Επιτροπής τα τρία προηγούμενη χρόνια.
 
Η πλήρης backlist με όλες τις εταιρείες:
Bet365
GoldBet
Betin.com
Sportingbet
Morganbet.eu
BetUniq.eu
PlanetWin365
Unibet
Bet-at-home
Doxxbet.com
Efbet.com
GlobetCasino12.com
Ladbrokes
Betfair
Offsidebet
TempoBet
888
Betfred
JetBull
Bet7Days.com


πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες