Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Eπενδυτικό 2011-2013 by betman 21.11.2012

Posted by Betman on 11:13

Καλημέρα αγαπητοί μας φίλοι και φίλες. Χτες η επίδραση της πτώσης του διπλού Coventry City τις απογευματινές ώρες μας στέρησε ένα ακόμη θετικό ταμείο μιας και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τελικά με σκορ 1-3. Για σήμερα έχουμε αγώνες του Champions League και τον αγώνα του Ολυμπιακού στον οποίο θα τοποθετηθώ απόψε όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Σας παρουσιάζω σήμερα την απόλυτη πρόσκληση - πρόκληση στα ελληνικά στοιχηματικά δρώμενα μόνο από το www.theoriginalbetman.com. Ανοίγοντας ένα λογαριασμό στο ανταλλακτήριο της betfair μέσω του παρακάτω συνδέσμου : https://account.betfair.com/account-web/registerAccount.html?promotionCode=4UEQYNHRA και ακολουθώντας πιστά τις προτάσεις του Επενδυτικού 2011-2013 by betman μπορείτε ακόμη και να πενταπλασιάσετε το επενδυμένο κεφάλαιο σας εντός 12 μηνών. Τούτο μπορεί να επιτευχθεί λαμβάνοντας φυσικά και τα ανάλογα μπόνους που απορρέουν από την εγγραφή σας στο ανταλλακτήριο μέσω της ιστοσελίδας μου. Μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση μιας και αποκλείεται να χάσετε το κεφάλαιο που θα επενδύσετε και δεσμεύομαι προσωπικά για αυτό. Το ιστορικό του Επενδυτικού 2011-2013 by betman μπορείτε να το αναζητήσετε στον σύνδεσμο http://theoriginalbetman.blogspot.com/search/label/Betman φυσικά με αποδείξεις όλων των πονταρισμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί καθώς και με τους εβδομαδιαίους αληθινούς απολογισμούς μου. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω λεπτομέρειες και οποιαδήποτε βοήθεια θελήσετε να σας παράσχω. Με μόλις 100 € κεφάλαιο μπορείτε τον πρώτο χρόνο να φτάσετε τα 500 € και στη διετία τα 2500 €! Και όλα αυτά τοποθετώντας τα πονταρίσματά σας και κλείνοντας τον υπολογιστή. Έχω τον απόλυτο τρόπο και σύστημα να σας προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ένα έξτρα εισόδημα κάθε χρόνο!! Μην χάνετε την ευκαιρία γιατί δεν υπάρχει θέμα απάτης. Υπάρχουν δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην παρούσα ιστοσελίδα και θα συνεχίσουμε να αποδίδουμε τα μέγιστα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου για το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τα κέρδη όλων μας. 

Γίνετε κι εσείς μέλη της κορυφαίας στοιχηματικής ιστοσελίδας www.betfair.com με σκοπό τα κέρδη του Eπενδυτικού 2011-2013 by betman και την επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων στα στοιχήματα που πραγματοποιείτε .
Να μας έχει όλους ο Θεός καλά ,
betman

η αποψινή πρόταση μου
UEFA CL 21:45 Schalke 04 v Olympiakos Pireus  :  KATA Olympiakos Pireus



Θέλεις να κερδίσεις 40 € μπόνους εγγραφής καθώς και ένα μεγάλο μπόνους στο τέλος κάθε τριμήνου και να επωφεληθείς τα κέρδη ποντάροντας στις προβλέψεις των κερδοφόρων συντακτών του www.theoriginalbetman.com? Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνε μια εγγραφή στον κορυφαίο ανταλλακτήριο στοιχημάτων www.betfair.com. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε .

κάνε κλικ εδώ:
https://account.betfair.com/account-web/registerAccount.html?promotionCode=4UEQYNHRA

*o απολογισμός της ημέρας 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες