Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τοκογλύφος - Ένα σημείωμα...

Posted by tokoglyfos on 16:21


Καλησπέρα φίλοι μου!

Ελπίζω να είστε καλά. Το σημερινό σημείωμα αφορά την χθεσινή πλήρη αποτυχία της στήλης. Και δεν θα είναι απολογητικό, καθώς δεν υποστήριξα ποτέ ότι έχω "σιγουράκια", γιατί απλά ΔΕΝ υπάρχουν "σιγουράκια". Ούτε "άχαστα", ούτε τίποτα άλλο. Τζόγο κάνουμε. Με όσες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας  Εγώ μπορώ να διαθέσω κάβα με 1000 ευρουλάκια. Άλλος με 10.000 κι άλλος με 100 ή 10. Το παν είναι να είσαι αφοσιωμένος στο σύστημά σου και να αυγατίζεις την κάβα σου.

Το σημερινό σημείωμα αφορά κι ένα email που πήρα από "φίλο" της στήλης ο οποίος μου αράδιασε ένα κάρο επιχειρήματα για τα χθεσινά και τελείωνε το "εξαιρετικό" του email με την φράση "Τι να σου πω! Εγώ απογοητεύτηκα και συ ξεφτιλίστηκες ". Δηλαδή, "όρσε γαμπρέ κουφέτα"! Θα απαντήσω γενικά επάνω σ' αυτό και θα πω:

Σας πήρα από το χέρι εδώ και ενάμισο μήνα, βάλαμε κάτω 1000 ευρά και τα φτάσαμε ίσαμε με 5000 κάτι. Η επιτυχία τεράστια, γιατί ούτε και η καλύτερη επενδυτική τράπεζα δεν αυγατίζει 4 φορές το κεφάλαιό σας σε 1 1/2 μήνα! Και μιλάμε για 1000 ευρώ κι όχι 1.000.000! Σας έδινα μασημένη τροφή: πάρτα και παίχτα. Βγάζατε χαρτζιλίκι καλό κάθε εβδομάδα. Και με τις νίκες και με τις ήττες! Και τώρα που έτυχε μια στραβή-υπερπαραγωγή, μου λέει ο άλλος ότι "ξεφτιλίστηκα";

ΟΚ ρε μεγάλε, αν δεν σου κάνουμε, ζήτα τα λεφτά σου πίσω! Ποια λεφτά; Πλήρωσες συνδρομή, όπως είναι της μόδας, και δεν ανταποκρίθηκα; Πελάτη σε έχω; Μήπως θες και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών; Μήπως σου πούλησα κανά στημένο-μαϊμού (άλλο από εκεί της μόδας) για κανά 150άρι ευρώ και δεν ήρθε; Σε κορόιδεψα για να τα παίρνουν οι εταιρείες; (άλλη μόδα κι αυτό!). Το μόνο που ζητάμε εδώ μέσα και οι 3 εν δυνάμει τίπστερς από τους αναγνώστες μας, είναι -αν και εφόσον θέλουν και όποιοι θέλουν- να γραφτούν κάτω από εμάς στην Betfair ή σε κάποια άλλη εταιρεία για να παίζουν, ώστε να πάρουμε κι εμείς ένα bonus που θα μας βοηθήσει πολύ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Κι αν κάποιος υπολογίσει ότι πολλοί έχουν ΗΔΗ γραφτεί στην Betfair, τότε;

Λοιπόν, για να μην γίνομαι κουραστικός. Όπως βλέπετε, ΟΛΕΣ μας οι υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ. ΑΝ και βάζω το ΑΝ, στο μέλλον υπάρξει κάποια συνδρομητική υπηρεσία, αυτή θα είναι με χαμηλή συνδρομή (σε σχέση με κάποιους άλλους) ή θα είναι η συνδρομή ανάλογη της ποιότητας αυτών που θα προσφέρουμε! Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συζήτηση τέτοιου τύπου τόσο με τους τίπστερς όσο και με τους διαχειριστές του site. Αν υπάρξει κάτι θα σας το αναφέρουμε, να είστε σίγουροι.

Όσο για την στήλη μου; Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Στο τέλος της σεζόν θα κάνω ταμείο. Όχι τώρα. Εχθές με 0/5 πήγα πίσω 1320€! Τα έχασα αυτά τα χρήματα! Και λυπάμαι για όσους έχασαν μαζί μου χρήματα. Ωστόσο θα έρθουν και καλύτερες ημέρες και θα ισιώσουμε και θα προχωρήσουμε.

Και τελειώνω με μια απλή ερώτηση: ΠΟΣΑ χρήματα μηνιαίως είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για μία στήλη σαν την δική μου, που θα απογείωνε την κάβα σας σε χρόνο ντε-τε; Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσετε, ρητορικό είναι το ερώτημα.

Εις το επανιδείν
Τοκογλύφος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες