Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Eπενδυτικό 2011-2013 by betman 15.09.2012

Posted by Betman on 11:59

Καλημερίζω όλους τους αγαπητούς μας φίλους και φίλες που μας στηρίζουν καθημερινά με τις επισκέψεις τους και σας εύχομαι ολόψυχα καλό σαββατοκύριακο. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι και έχουν προκύψει μετά από αρκετό καιρό αρκετές επιλογές στις οποίες θα επενδύσουμε μέρος του κεφαλαίου μας.
Θέλω επίσης από αυτό εδώ το χώρο να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες φίλους που μας στέλνουν καθημερινά emails με σκοπό να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν ενδελεχώς τα δεδομένα του στοιχηματισμού γεγονότων και του "τζογάρειν".
Σας διαβεβαιώ ότι θα είμαστε εδώ για όποιον φίλο ή φίλη χρειαστεί τις συμβουλές έμπειρων ατόμων που ασχολούνται επαγγελματικά με το εν λόγω αντικείμενο και προπάντων οι υπηρεσίες μας θα παραμείνουν δωρεάν. Δεν θα ήθελα επ' ουδενί να μπω σε διαδικασίες που έζησα παλαιότερα με ιστοσελίδες και φορουμ που δεν είχαν να προσφέρουν ούτε τα ουσιώδη και αξίωναν χρήματα από τους συντελεστές και τους επισκέπτες των ώστε να μπορούν, άκουσον άκουσον, να αντεπεξέρχονται στα έξοδα των εν λόγω ιστοσελίδων.
Όταν προέβην στη δημιουργία αυτής εδώ της ιστοσελίδας ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να προσφέρω κάτι σοβαρό και αληθινό στα στοιχηματικά δρώμενα, και μετά από ένα χρόνο λειτουργίας μας είμαι σίγουρος ότι μόνο καλύτερα και ευνοϊκότερα θα είναι τα πράγματα για όποιον επισκέπτεται και συμβουλεύεται την ιστοσελίδα μου.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν και φυσικά προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας. Όσοι έχουν μυστικά και όσοι αξιώνουν χρήματα ας κρυφτούν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και μέσα σε λαγούμια (κλειστές κοινότητες!) για να παραστήσουν τους, κατά κόσμον, τσάμπα μάγκες....

Η χτεσινή μου πρόταση εστέφθη με επιτυχία δίνοντας μεροκάματο 193,05 € και το σαββατοκύριακο ξεκινά με το κεφάλαιο του Eπενδυτικού 2011-2013 by betman στα 4580,09 €.
Οι σημερινές μου προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

Γίνετε κι εσείς μέλη της κορυφαίας στοιχηματικής ιστοσελίδας www.betfair.com με σκοπό τα κέρδη του Eπενδυτικού 2011-2013 by betman και την επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων στα στοιχήματα που πραγματοποιείτε .
Να μας έχει όλους ο Θεός καλά ,
betman

οι προτάσεις μου για σήμερα Σάββατο
SPA D2 19:00 Xerez CD v CD Numancia  :  KATA Xht/Xft
HOL D1 20:45 VVV Venlo v NEC Nijmegen  :  KATA NEC Nijmegen
HOL D1 20:45 Willem II Tilburg v FC Twente  :  KATA FC Twente
FRA D1 21:00 OGC Nice v Stade Brestois  :  KATA Xht/Xft





Γίνε μέλος στο ανταλλακτήριο  www.betfair.com κλικάροντας στο banner που υπάρχει δεξιά στην κεντρική σελίδα www.theoriginalbetman.com . Με αυτόν τον τρόπο μπορείς λάβεις το μπόνους εγγραφής καθώς επίσης και ένα μεγάλο μπόνους με την πάροδο 12 μηνών που θα είσαι ενεργός χρήστης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες