Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η ώρα των Κυπέλλων

Posted by Betman on 11:19

Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα δώσουν μάχη στο Μεστάγια για την κατάκτηση του Copa del Rey.


Η ποδοσφαιρική σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της στην Ευρώπη, όμως το πρωτάθλημα δεν είναι ο μόνος τίτλος για τον οποίον μάχονται οι ομάδες. Υπάρχει πάντα και το εγχώριο Κύπελλο και στις περισσότερες χώρες ο Κυπελλούχος δεν έχει κριθεί ακόμα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
Πρόκειται για την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη και αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Το γεγονός ότι στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θα βρεθούν δύο «μεγαθήρια» του βρετανικού ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Γουέμπλεϊ» στις 05/05 και τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής φέρεται να έχει η Τσέλσι, η νίκη της οποίας προσφέρεται στην Betfair, σε απόδοση 2.52. Η τιμή της τυπικά φιλοξενούμενης Λίβερπουλ βρίσκεται στο 3.20, ενώ η ισοπαλία απαντάτε στο 3.35.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Οι δύο ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του θεσμού, οι Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους στις 25/05, στο «Μεστάγια», για τον τελικό του Copa del Rey. Οι «μπλαουγκράνα» που είναι και το απόλυτο φαβορί, κάτι που φαίνεται και από το μόλις 1.26 που προσφέρονται στην Betfair, θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την απώλεια του πρωταθλήματος και του Champions League, ενώ οι Βάσκοι που η τιμή τους βρίσκεται στο 4.60 θέλουν ν' αποδείξουν γιατί θεωρούνται ομάδα του Κυπέλλου, αφού πρώτα δώσου το «παρών» στον τελικό του Europa League (09/05).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ
Στην Ιταλία η Γιουβέντους βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως έχει και τεράστια ευκαιρία να κάνει το νταμπλ και ν' αποδείξει γιατί θεωρείται η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στις 20/05 θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νάπολι η οποία θα κυνηγήσει το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας της και τον πρώτο τίτλο μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Η Γιουβέντους είναι το θεωρητικό φαβορί και αυτό φαίνεται από το 1.70 στο οποίο βρίσκεται τώρα η απόδοση της για κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο 2.24 προσφέρεται η Νάπολι η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, η Ντόρτμουντ φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ στη Γερμανία κατακτώντας και το Κύπελλο. Στις 12/05 θα ταξιδέψει στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου με αυτόν τον σκοπό, όμως εκεί θα την περιμένει η Μπάγερν, η οποία της χρωστάει κάτι από το πρωτάθλημα. Αυτή η σύγκρουση... γιγάντων αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις της Betfair. Οι Βαυαροί δείχνουν να έχουν ελαφρύ προβάδισμα έναντι των Βεστφαλών, καθώς προσφέρονται στο 1.83, την ίδια στιγμή που η τιμή της Ντόρτμουντ βρίσκεται στο 2.10.

Γίνε μέλος στο ανταλλακτήριο  www.betfair.com κλικάροντας εδώ . Με αυτόν τον τρόπο μπορείς λάβεις το μπόνους εγγραφής καθώς επίσης και ένα μεγάλο μπόνους με την πάροδο 12 μηνών που θα είσαι ενεργός χρήστης. 


πηγή  :   stoixima.betfair.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες