Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Πώς η σύγκριση αποδόσεων κάνει τη διαφορά στο στοίχημα

Posted by Betman on 08:00

Όταν παίζουμε στοίχημα online πρέπει να κάνουμε σύγκριση των αποδόσεων των εταιριών στοιχημάτων αλλά και των ανταλλακτηρίων στοιχημάτων, ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο προσδοκώμενο κέρδος. Η σύγκριση αποδόσεων γίνεται εξετάζοντας κάθε εταιρία χωριστά, ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ιστοσελίδων που προσφέρουν την υπηρεσία της σύγκρισης των αποδόσεων. Στοιχηματίζοντας στη μεγαλύτερη απόδοση κάθε φορά, το σύστημα του στοιχήματος που εφαρμόζουμε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσει κέρδος.
Θεωρώντας ένα υποθετικό σύστημα στοιχήματος που έχουμε μελετήσει στο στοίχημα ποδοσφαίρου, θα αποδείξουμε πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει στην επίδοση του συστήματος η σύγκριση αποδόσεων. Έστω λοιπόν ότι σύμφωνα με το σύστημα προκύπτουν στοιχήματα σε ομάδες που η πιθανότητα να κερδίσουν τον αγώνα είναι 60%. Συνεχώς προτείνονται στοιχήματα με την ίδια πιθανότητα – 60% -, ένα ακραίο σίγουρα σενάριο που όμως θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της σημασίας των αποδόσεων. Συνολικά σε ένα μήνα το σύστημα έχει προβλέψει 100 αγώνες με 60% πιθανότητα να κερδίσει η γηπεδούχος κι επιπλέον αυτή η πιθανότητα επαληθεύεται. Δηλαδή το σύστημά μας είναι αποδεδειγμένα σωστό και προβλέπει πολύ σωστά το μέγεθος της πιθανότητας.

Ο παίκτης του στοιχήματος έχει λογαριασμό σε μία μόνο εταιρία στοιχημάτων, που είναι γνωστή για τις χαμηλές αποδόσεις της. Ωστόσο είναι συνηθισμένος να στοιχηματίζει σε αυτήν, δεν του αρέσουν οι αλλαγές και αισθάνεται ασφάλεια για τα χρήματά του. Παρόλα αυτά οι αποδόσεις που προσφέρει η εταιρία είναι εν γνώση του χαμηλές, όμως δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που εξακολουθεί να χάνει χρήματα.

Η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει τους αγώνες στους οποίους στοιχηματίζει συνεχώς στην ίδια απόδοση, στο 1.50. Αφού λοιπόν η πιθανότητα επαληθεύεται, ο παίκτης θα κερδίσει το στοίχημά του στους 60 από τους 100 αγώνες. Εάν στοιχηματίζει 10 ευρώ στην κάθε πρόβλεψη, συνολικά θα κερδίσει 300 ευρώ στους αγώνες που η γηπεδούχος θα πάρει το παιχνίδι, ενώ θα χάσει 400 ευρώ στους υπόλοιπους 40. Ενώ λοιπόν το σύστημα του στοιχήματος που εφαρμόζει υπολογίζει ολόσωστα την πιθανότητα επαλήθευσης του σημείου, ο παίκτης χάνει χρήματα! Δεν έχει κανέναν άλλο να κατηγορήσει παρά μόνο τον εαυτό του και την εμμονή του να στοιχηματίζει σε χαμηλές αποδόσεις.

Έστω ότι ο ίδιο σύστημα πέφτει στα χέρια ενός πιο προνοητικού παίκτη, ο οποίος κάνει μια έρευνα αγοράς και συγκρίνει αποδόσεις, παρόλα αυτά δεν στοιχηματίζει στην μεγαλύτερη απόδοση. Ο συγκεκριμένος βρίσκει την απόδοση των παραπάνω αγώνων στο 1.75. Στους 60 αγώνες κερδίζει 450 ευρώ και φυσικά χάνει 400 στους υπόλοιπους, αποκομίζοντας πλέον κέρδος 50 ευρώ εξαιτίας της μεγαλύτερης απόδοσης. Ενώ ο προηγούμενος χάνει 10 στοιχήματα ανά 100, ο δεύτερος κερδίζει 5 στοιχήματα ανά 100. Τεράστια διαφορά. Έστω ότι ο ίδιος παίκτης ακολουθεί το ίδιο σύστημα για χρόνια, αποκτάει αυτοπεποίθηση και το κεφάλαιό του έχει μεγεθυνθεί. Τώρα πια στοιχηματίζει 1000 ευρώ στο κάθε στοίχημα και έτσι κερδίζει 5.000 ευρώ κάθε μήνα.

Ένας τρίτος παίκτης είναι ακόμα πιο σχολαστικός και αναζητά τη μεγαλύτερη απόδοση σε κάθε στοίχημά του. Είναι κι αυτός πετυχημένος παίκτης του στοιχήματος και στοιχηματίζει 1.000 ευρώ ανά αγώνα. Η απόδοση που παίζει τα παραπάνω στοιχήματα είναι 1.80, σε σύγκριση με το το 1.50 του πρώτου και το 1.75 του δευτέρου. Πόση διαφορά σε χρήματα μπορεί να κάνει μια τόσο μικρή διαφορά απόδοσης; Σύμφωνα με τους ανάλογους υπολογισμούς, ο παίκτης αυτός κερδίζει 8.000 ευρώ κάθε μήνα, ακολουθώντας τα προγνωστικά του ίδιου ακριβώς συστήματος. Μιλάμε για 60% μεγαλύτερη επίδοση! Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να στοιχηματίζει σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση (6.6% μεγαλύτερη) για να έχει 60% περισσότερο κέρδος! Τεράστια διαφορά!

Το θέμα είναι όταν συγκρίνουμε αποδόσεις να διακρίνουμε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των αποδόσεων, όσο μικρή κι αν μας φαίνεται. Εάν εσείς βρίσκατε την απόδοση 1.75 στις περισσότερες εταιρίες και 1.80 σε 2 άλλες ευυπόληπτες εταιρίες ή ανταλλακτήρια, θα ανοίγατε νέο λογαριασμό για να εκμεταλλευτείτε τη μεγαλύτερη απόδοση; Εάν απαντήσατε αρνητικά, θα πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψή σας για τη σύγκριση των αποδόσεων, διαφορετικά πρέπει να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεών σας για να αντισταθμίσετε το κέρδος που έχει ένας άλλος παίκτης που απλά στοιχηματίζει σε 0.05 μεγαλύτερη απόδοση.

πηγή  :  stoiximaonline.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του www.betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to www.betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες