Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

10 λόγοι για να κάνεις το "στοίχημα" επάγγελμα!

Posted by Betman on 14:21

Ο παρακάτω δεκάλογος αξίζει να διαβαστεί για να κατανοήσει κανείς τα του στοιχήματος και να απαντήσει στο ερώτημα "Γιατί να κάνεις το στοίχημα επάγγελμα ?"

1.Είναι πολλά τα λεφτά
Ξέρεις πολύ καλά, πως αν γίνεις επαγγελματίας τζογαδόρος τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη δουλεία. Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο, αλλά μπρος στα "χιλιάρικα", ας δοκιμάσεις την τύχη σου!

2.Απόλυτη ελευθερία
Δεν έχεις ωράριο. Πότε θα ξυπνήσεις, πότε θα κοιμηθείς ,ποτέ θα παίξεις, πόσο θα παίξεις, αν σήμερα θα παίξεις και ου το κάθε εξής.

3.Συνταξη;
Μα φυσικά, θα βγεις πολύ νωρίτερα στην σύνταξη από κάθε άλλη δουλεία! Εφόσον μάθεις τα κόλπα, τα χρήματα θα έρχονται μαζεμένα. Τα παρατάς λοιπόν, αφού χτίσεις σπίτι και πάρεις δεύτερο αυτοκίνητο.

4.Κάνεις επάγγελμα το χόμπι σου
Το ιδανικό όλων μας είναι να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Η δουλειά θέλει διάθεση, και αν το χόμπι είναι δουλειά, θα έχεις πάντα διάθεση για κάτι παραπάνω!

5.You are the boss
Γιατί δεν γουστάρεις κανένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου! Γιατί είσαι εσύ το αφεντικό και δίνεις εντολές στον εαυτό σου! Γιατί και να δώσεις εντολές στον εαυτό σου, στα @@ αν θα υπακούσεις.

6.Είσαι κύριος του εαυτού σου
Όχι επειδή παίζεις στοίχημα. Όλοι παίζουν. Άλλα επειδή αυτό είναι το επάγγελμα σου. Όλοι δουλεύουν σε κάποια βαρετή δουλειά, με στάνταρ μισθό, στάνταρ ωράριο, στάνταρ ρεπό. Τα δικά σου στάνταρ; Μα φυσικά τα καθορίζεις μονό εσύ και η τύχη σου!

7.Ανακάλυψε τον επιχειρηματία που κρύβεις μέσα σου
Ο τζόγος θέλει ρίσκο, αν το δικό σου ρίσκο σου αποφέρει κέρδη ,ίσως ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και σε κάτι άλλο μεγάλο! You never know!

8.Πολλές επιλογές
Βαριέσαι να παίζεις όλο στοίχημα την μπάλα, γύρνα το στο μπάσκετ, βαρέθηκες και αυτό, υπάρχει το τένις, και αν αυτό πάλι δεν σε καλύπτει, υπάρχουν και τα χαρτιά! Παίξε πόκερ!

9.Μάθε τον εαυτό σου
Αυτά τα παιχνίδια σου αναπτύσσουν τις αρετές. Την πειθαρχεία, την αυτοσυγκράτηση, την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση. Νιώσε δυνατός, μαθαίνοντας τον εαυτό σου!

10. Είναι πολύ "in"
Είναι της μόδας, πως να το κάνουμε! Στις ταινίες, στον κινηματογράφο, παντού υπάρχει ένας "επαγγελματίας παίχτης". Why not, και εσύ;

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα μας στην καρτέλα "Επικοινωνία" που βρίσκεται στην κεντρική μπάρα με οτιδήποτε χρειάζονται όσοι φίλοι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν τα στοιχηματικά δεδομένα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες