Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Τέλειος παίκτης : Πάρτε συμβουλές από τον Buffett και βελτιώστε το παιχνίδι σας

Posted by Betman on 13:32


Ο Buffett και ο συνεργάτης του, Charlie Munger, πρώτα βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, πριν καν δουν την αγορά και το κάνουν αυτό χωρίς να δέχονται εξωτερικές επιρροές.

Η αποστολή τελειοποίησης των στοιχηματικών αισθήσεων του Dave Farrar συνεχίζεται, ρίχνοντας αυτή τη φορά ένα βλέμμα στη σοφία του «γκουρού» επιχειρηματία Warren Buffett.
Με τη μοίρα να έχει πάρει τη θέση της (τουλάχιστον στη δική μου φαντασία) μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να γίνουμε αυτό που δεν ήμασταν για δύο βδομάδες. Μετρημένοι, ήρεμοι, επαγγελματίες, κερδοφόροι. Σωστοί παίκτες θα προβάλλονται συνεχώς σε αυτή τη στήλη καθώς φτάνουμε στην Πρωτοχρονιά, αλλά αυτή την εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε από τον μεγαλύτερο τζογαδόρο από όλους, αν και αυτό που κάνει απέχει πάρα πολύ από το στοίχημα.

Πριν μου πάρουν το μυαλό ο Brian Howard και ο γυμνός Paulo Barreto, ήμουνα φανατικός του Warren Buffett, και ενθουσιάστηκα όταν το BBC έστειλε τον Evan Davis να του πάρει συνέντευξη.

Πραγματικά αξίζει να ακούσετε το τι έχει να πει αυτός ο άνθρωπος.

Αν αναρωτιέστε γιατί, τότε ένα απλό και μόνο γεγονός θα σας πείσει. Μία επένδυση αξίας $1000 σε μετοχές στην εταιρεία του Buffett το 1965 σήμερα θα άξιζε πέντε εκατομμύρια. Απίστευτο και όμως ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφερε είναι ευκολονόητος και είναι ένα μάθημα για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες του στοιχήματος. Η φιλοσοφία του Buffett πάνω στις επενδύσεις είναι απροσδόκητα απλή και το καλό που έκανε το BBC ήταν ότι ο Davis έσπασε σε κομμάτια τα μαθήματα ζωής του, ώστε να μάθουμε και εμείς λίγα πράγματα. Σας παρουσιάζω τρία από αυτά και πως μπορούν να βοηθήσουν.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ - ΜΗΝ ΕΙΚΑΖΕΤΕ

Ένα από τα απίστευτα της ιστορίας του Buffett είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του δημιουργήθηκε λόγω επενδύσεων σε μεγάλες αναγνωρισμένες εταιρείες, παρά σε μικρότερες. Παραμένει μεγαλομέτοχος, για παράδειγμα, στην Coca-Cola και λέει πως μία επένδυση θα πρέπει να είναι αυτό ακριβώς και όχι τζόγος. Μία από τις παγίδες που μπορούμε να πέσουμε μέσα ως παίκτες, είναι η συνεχής προσπάθεια να προβλέψουμε κάποιο αθλητικό γεγονός, στο οποίο μπορείς να αναγνωρίσεις χωρίς δυσκολίες τον καλύτερο αθλητή. Τότε η επιλογή αυτή είναι και η πιο σωστή. Για παράδειγμα είναι γνωστό, πως μία επένδυση πάνω στον Roger Federer στο Wimbledon ήταν το θεμέλιο της στοιχηματικής αυτοκρατορίας του Harry Findlay και γνωρίζοντας πως έχετε τον καλύτερο αθλητή με το μέρος σας, τότε νιώθετε πιο ασφαλής και μπορείτε να γίνετε και κερδοφόροι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να αγνοήσετε εντελώς τις αποδόσεις (θα επανέρθουμε αργότερα στο θέμα αυτό), απλά να υπάρχει χώρος στο στοιχηματικό σας μπάτζετ για τέτοιες επενδύσεις. Δεν θα ήσασταν χαμένοι τα τελευταία χρόνια αν είχατε συμπεριλάβει στα στοιχήματά σας τον Tiger Woods, τον Federer, την Barcelona και τον Kauto Star και αν και μπορούμε να δούμε και πέρα από αυτούς, δεν πρέπει να τους ξεχνούμε.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΙΚΙΛΛΕΤΑΙ

Αυτό είναι το θέμα στο οποίο τα σχόλια του Buffett πραγματικά βγάζουν νόημα. Η σοφία του καθιερωμένου στοιχήματος λέει πως όλα τα αυγά δεν πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο καλάθι, αλλά διαβάστε ακριβώς το τι λέει ο ίδιος: «Αν έχετε 50 μετοχές, μπορείτε να τις κατατάξετε από το νούμερο 50 έως το νούμερο 1; Και μπορείτε να γνωρίζετε και το γιατί;». Η απάντηση είναι «όχι», και ενώ δεν είναι κακό να ρισκάρετε λίγο, ένα καθαρό πλάνο πονταρίσματος είναι αυτό που χρειάζεται για να καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε αυτά που ξέρετε καλύτερα. Αλλά να είστε σίγουροι πως πραγματικά ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ το νούμερο ένα θέμα σας, μην υποκρίνεστε ότι ξέρετε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Ο Davis βρήκε ένα ενδιαφέρον σημείο του Buffett σε σχέση με την γεωγραφία. Το γεγονός ότι διαμένει στην Όμαχα, αντί για τη Νέα Υόρκη σημαίνει πως είναι μακριά από τη μόδα και δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτα - μάλλον έχει πλήρη αγνοία - για τις τάσεις. Ο Buffett και ο συνεργάτης του, Charlie Munger, πρώτα βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, πριν καν δουν την αγορά και το κάνουν αυτό χωρίς να δέχονται εξωτερικές επιρροές. Αυτό είναι σημαντικότατο για όλους τους επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος, να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα πριν αποφασίσουν αν αυτό έχει αξία ή όχι. Αλλά αυτό δεν το κάνουμε όλοι μας. Η Racing Post είναι η αγαπημένη μου εφημερίδα, αλλά ακούγοντας τον Buffett με έκανε να σκεφτώ πως θα έπρεπε να δουλέψω για δύο ώρες κάθε μέρα ΠΡΙΝ την διαβάσω. Είναι αδύνατον να μην επηρεαστείτε από εξωτερικούς παράγοντες, όσο και αν προσπαθείτε να σκεφτείτε ανεξάρτητα. «Η αγορά είναι εκεί για να σε ΥΠΗΡΕΤΕΙ, όχι να σε ΔΙΑΤΑΖΕΙ» λέει ο Buffett, και θα πρέπει όλοι μας να έχουμε αυτή τη φράση κολλημένη στο πάνω μέρος της οθόνης του υπολογιστή που χρησιμοποιούμε για να στοιχηματίσουμε. Είναι τα δικά σας χρήματα και θα πρέπει να έχετε τη δική σας κρίση όταν στοιχηματίζετε. Και η απόδοση, σύμφωνα με την έρευνά σας και την ανάλυσή σας, πρέπει να είναι η σωστή.

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu!!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες