Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ανεβασμένες το 2015 οι Ladbrokes και Coral ενόψει της συγχώνευσης

Posted by Betman on 19:35

Ενώ η συγχώνευση των στοιχηματικών εταιρειών Paddy Power και Betfair έχει ήδη ολοκληρωθεί με τυμπανοκρουσίες, η άλλη σημαντική συγχώνευση στην στοιχηματική αγορά έχει «κολλήσει». Από τον περασμένο Ιούλιο είχαν ανακοινωθεί τα σχέδια για συγχώνευση μεταξύ των Ladbrokes και Coral, παρόλα αυτά η διαδικασία περνάει ακόμα τον έλεγχο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο (CMA). Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της CMA για την συγχώνευση των Ladbrokes και Coral θα ανακοινωθούν στο τέλος του Απριλίου, ενώ η τελικά απόφαση θα ληφθεί στις 24 Ιουνίου του 2016. Προς το παρόν, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τις οικονομικές τους επιδόσεις για το 2015.

Η Ladbrokes το περασμένο έτος είχε τζίρο που έφτασε τα 1,6 δις ευρώ, με τα πρακτορεία της να έχουν το 79% (1,2 δις) σε αυτό το ποσό, ενώ ο online κλάδος είχε μόλις το 20%. Τα κέρδη για την εταιρεία άγγιξαν τα 102 εκατομ. ευρώ το 2015. Στον αντίποδα, η Coral είχε σχεδόν τον ίδιο τζίρο, δηλαδή 1,5 δις ευρώ. Κοντά είναι και το μερίδιο που κατείχαν τα πρακτορεία της στον τζίρο, αφού με ποσοστό 65% έφτασαν το 1 δις. Από την άλλη το online κομμάτι της τα πήγε λίγο καλύτερα (από το αντίστοιχο της Ladbrokes), με μερίδιο στον τζίρο 23%. Επίσης, η Coral ανακοίνωσε περισσότερα κέρδη από την μελλοντική συνεργάτη της, καθώς το 2015 είχε κέρδη που έφτασαν τα 306 εκατομ. ευρώ.

Αν προστεθούν τα «νούμερα» των δύο εταιρειών όσον αφορά τον τζίρο και τα κέρδη, φαίνεται ότι έχουν πέσει μέσα στις προβλέψεις τους για την (οικονομική) δυναμικότητα της νέας εταιρείας όταν συγχωνευθούν. Αν κάποιος θέλει να συγκρίνει την δυναμικότητα των δύο νέων συγχωνευμένων στοιχηματικών κολοσσών (όταν ολοκληρωθεί και η συγχώνευση Ladbrokes Coral), θα διαπιστώσει ότι ο τζίρος της Paddy Power Betfair είναι σχεδόν ο μισός από τον συνδυασμένο τζίρο των Ladbrokes Coral, με την πρώτη να έχει 1,7 δις ευρώ ενώ την δεύτερη 3,1 δις. Τέλος να σημειώσουμε, πως η Betfair δεν διαθέτει δίκτυο πρακτορείων στοιχηματισμού (επίγεια) όπως οι άλλες τρεις και τα παραπάνω στατιστικά αφορούν το 2015. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον, την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των Ladbrokes Coral και τον αντίκτυπο που θα έχει στην στοιχηματική αγορά.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες