Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η Intralot διεισδύει στην στοιχηματική αγορά της Νιγηρίας

Posted by Betman on 12:25

Η στοιχηματική εταιρεία και πάροχος λογισμικού Intralot, προχωράει στην ισχυροποίηση της θέσης της στην Αφρικάνικη αγορά στοιχηματισμού. Για να το πετύχει αυτό, υπέγραψε μακροχρόνια συμφωνία με την εταιρεία λοταρίας International Lottery and Gambling Limited – ILGL στην Νιγηρία. Στην 10ετή συμφωνία συνεργασίας προβλέπεται, πως η Intralot θα παρέχει στην ILGL μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων που σχετίζονται με την λοταρία της χώρας. Υπολογίζεται πως η νέα λοταρία θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο τέλος του έτους. Επιπρόσθετα, η Intralot θα παρέχει υποστήριξη στα συστήματα της ILGL στη Νιγηρία, και θα προσφέρει και άλλα παιχνίδια αριθμών και λοταρίας στους παίκτες – πολίτες της χώρας, μέσω ενός δικτύου καταστημάτων παρόμοιο με αυτό του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων της Intralot Νικολόπουλος Ν. δήλωσε, πως το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνουν στην στοιχηματική αγορά της Νιγηρίας αποτελεί σημαντικό βήμα μπροστά, για την στρατηγική της εταιρείας να εγκαθιδρύσει σημαντική παρουσία στην αναπτυσσόμενη στοιχηματική αγορά στην Αφρική. Συνέχισε λέγοντας, πως θα υπάρχει ομάδα ανάπτυξης της Intralot επί τόπου στη Νιγηρία, η οποία θα έχει την υποστήριξη και ολόκληρης της εταιρικής ομάδας παγκοσμίως αν χρειαστεί. Οι ομάδες της εταιρείας θα συνεργάζονται με την ILGL για να ενσωματώσουν τα δύο συστήματα λοταρίας, έτσι ώστε να προκύψει τελικώς, μία επιτυχημένη υπηρεσία λοταρίας που θα ικανοποιεί πλήρως τους παίκτες. Ο διευθυντής ανέφερε πως πιστεύουν στην εμπειρία και γνώση της ILGL όσον αφορά την στοιχηματική αγορά στην Αφρική, η οποία σε συνδυασμό με την παγκόσμια εμπειρία της Intralot, θα δημιουργήσει ασφαλή ψυχαγωγικά παιχνίδια και υπηρεσίες για τους παίκτες στη Νιγηρία. Στον αντίποδα, ο πρώην πρόεδρος της ILGL πρόσθεσε, πως τους χορηγήθηκε από την National Lottery Regulatory Commission (ρυθμιστική αρχή παιγνίων στη Νιγηρία) εθνική άδεια λειτουργίας, με την οποία μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια λοταρίας στην χώρα. Τόνισε, πως η ILGL θα προσφέρει την καλύτερη, πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εμπειρία λοταρίας σε κάθε παίκτη στη Νιγηρία.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες