Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τι είναι η Betfair ?

Posted by Betman on 17:52

Τι είναι η Betfair;

Όλα τα στοιχήματα στην Betfair έχουν τοποθετηθεί από χρήστες που είτε θέλουν να παίξουν ένα στοίχημα κατά τον κανονικό τρόπο (υπέρ), ή να προσφέρουν αποδόσεις σε άλλους παίκτες (κατά).

Τα στοιχήματα συναγωνίζονται μεταξύ ατόμων με αντιτιθέμενες απόψεις.

Τί το διαφορετικό προσφέρει η Betfair:

• Μπορείτε να παίξετε υπέρ ή κατά ενός στοιχήματος.
• Μπορείτε να επιλέξετε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε
• Μπορείτε να στοιχηματίσετε ενώ το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη.

Στοίχημα υπέρ ή κατά

Όταν "παίζετε υπέρ" μιας επιλογής (είτε πρόκειται για ένα άτομο, μια ομάδα, ένα άλογο, σκύλο ή άλλο) στοιχηματίζετε ότι θα κερδίσει. Η διαδικασία αυτή είναι ακριβώς ίδια με την τοποθέτηση στοιχημάτων σε συμβατικούς πράκτορες.

Όταν "παίζετε κατά", στοιχηματίζετε ενάντια στις αποδόσεις του να κερδίσει. Για παράδειγμα, όταν στοιχηματίζετε στην αγορά 'Νικητής Πρωταθλήματος' και παίζετε κατά της Man Utd, προσφέρετε αποδόσεις σε άλλους παίκτες που θέλουν να παίξουν υπέρ της Man Utd. Αν η Man Utd δεν κερδίσει, τότε κερδίζετε τα ποσά, όσων στοιχημάτισαν υπέρ της. Αν η Man Utd νικήσει, τότε πληρώνετε εσείς. Αυτό είναι που κάνουν κατά παράδοση οι πράκτορες στοιχημάτων.

Ποτέ δεν ξέρετε ενάντια σε ποιον στοιχηματίζετε, το ιδιωτικό σας απόρρητο και η εμπιστευτικότητα των στοιχημάτων σας φυλάσσονται από την ασφαλή τοποθεσία της Betfair.

Επιλογή αποδόσεων

Με την Betfair υπάρχει πάντα η επιλογή των αποδόσεων που θέλετε να αποδεχτείτε. Αν θέλετε διαφορετικές αποδόσεις από αυτές που είναι διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να δώσετε μια 'εντολή' για καλύτερη τιμή, παραταύτα να είστε ρεαλιστές, γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος που προτίθεται να ποντάρει το στοίχημα με αυτές τις αποδόσεις και αντίστροφα.

Ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις πριν από ένα παιχνίδι και θα τις δείτε να αλλάζουν, καθώς οι επισκέπτες ποντάρουν υπέρ και κατά τα στοιχήματά τους. Οι αποδόσεις συνήθως βελτιώνονται όσο κοντεύει η λήξη, καθώς υπάρχει περισσότερος κόσμος στην αγορά.

Προμήθεια

Δεν πληρώνετε φόρο στη Betfair, και η παρακράτηση της προμήθειας αφορά μόνο τα καθαρά σας κέρδη σε κάθε αγορά. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό εάν διατηρείτε πολλαπλά στοιχήματα σε μια αγορά όπως η αγορά με τον τίτλο Πρώτος Νικητής. Ορισμένα από τα στοιχήματά σας ενδέχεται να κερδίσουν, μερικά ενδέχεται να χάσουν, όμως, εσείς πληρώνετε προμήθεια μόνον για τα ΚΑΘΑΡΑ σας κέρδη. Εάν τα στοιχήματά σας σε μια συγκεκριμένη αγορά καταλήξουν σε καθαρή απώλεια, τότε δεν πληρώνετε καθόλου προμήθεια.

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα κινήτρων για τον πελάτη. Μπορεί να αφαιρεθεί έκπτωση από το Βασικό Ποσοστό Αγοράς αναλόγως του αριθμού των στοιχημάτων σας. Όσο περισσότερο στοιχηματίζετε, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση λαμβάνετε. Αυτό είναι γνωστό ως το Ποσοστό Έκπτωσης που ισχύει στην περίπτωσή σας.

Χρεώσεις για τη μεταφορά κεφαλαίων προς και από την Betfair

Για να καλύψουμε τις δικές μας χρεώσεις στην Betfair υπάρχει χρέωση 1,5% για όλες τις καταθέσεις πιστωτικών καρτών. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ χρέωση για καταθέσεις ή αναλήψεις από χρεωστικές κάρτες Ηνωμένου Βασιλείου προς οποιαδήποτε κάρτα. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις μπορούν να γίνονται επίσης με επιταγή και τραπεζικό έμβασμα - υπάρχει μια μικρή χρέωση για αναλήψεις τραπεζικής μεταφοράς μόνο. Οι χρεώσεις αυτές πραγματοποιούνται από την τράπεζά μας και δεν παρακρατούνται από την Betfair.


Ποιός βρίσκεται πίσω από την Betfair;

Η Βetfair είναι το εμπορικό όνομα της εταιρίας The Sporting Exchange Ltd.

Η Sporting Exchange Limited είναι καταχωρημένη ως εταιρία περιορισμένης ευθύνης στην Αγγλία και την Ουαλία, αριθμός εταιρίας 3770548. Η καταχωρημένη έδρα της The Sporting Exchange Limited είναι στη διεύθυνση:

The Waterfront,
Hammersmith Embankment,
London,
W6 9HP.

Τhe Sporting Exchange Limited ιδρύθηκε τον Αύγουστο 1999 από τους Andrew Black και Edward Wray, προκειμένου να εμπορευματοποιήσει την ιδιόκτητη τεχνολογία στοιχημάτων που ήταν σε εξέλιξη τον προηγούμενο χρόνο.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από την The Sporting Exchange Limited είναι ιδιωτική και εκτός ό,τι προστατεύεται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, είναι το αντικείμενο μιας εφαρμογής ευρεσιτεχνίας που έχει αρχειοθετηθεί στην Έδρα Ευρεσιτεχνιών Ηνωμένου Βασιλείου.

Η The Sporting Exchange Limited βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και λειτουργεί στο πλαίσιο των περιορισμών της Νομοθετικής Πράξης περί Στοιχημάτων, Παιχνιδιών και Κληρώσεων του 1963. Διαθέτει άδεια πράκτορα στοιχημάτων στην Αγγλία και την Ουαλία.

Μπορώ να στοιχηματίζω με ασφάλεια στην Betfair;

• Τα πλήρη στοιχεία κάρτας σας είναι κρυπτογραφημένα και αποστέλλονται μέσω του διαδικτύου μόνο μια φορά - όταν κάνετε την καταχώρηση της κάρτας σας.
• Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται σε έναν ασφαλή διακομιστή της Betfair.
• Η Βetfair χρησιμοποιεί τους οργανισμούς DataCash και The Royal Bank of Scotland plc ως εταίρους τις για τις ασφαλείς πληρωμές.
• Η Βetfair επεξεργάζεται ένα Πιστοποιητικό Ασφαλούς Διακομιστή TrustWise της ΒΤ, διαθέτει άδεια πράκτορα στοιχημάτων και είναι καταχωρημένο ως μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης στην Αγγλία και την Ουαλία.
• Για περαιτέρω πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης στην Betfair, στείλτε e-mail στη διεύθυνση hellas@betfair.com ή καλέστε την υπηρεσία υποστήριξης στο Ηνωμένο Βασίλειο στον αριθμό 00800 4413 1503 και από αρχές Οκτωβρίου 2011 στον αριθμό 801 300 3230

πηγή
http://stoixhma.betfair.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες